Shane Tusup Szabó Zsófi

Február 22-én 22 óra 22 perckor Monte-Carlóban eljegyezte a színésznő-műsorvezetőt. Ugyan külön-külön de mindketten leutaztak a Balaton Soundra bulizni egyet - szúrta ki a BlikkAz úszóedző láthatóan már az odafelé vezető úton is jól érezte magát erről 24 órán át megtekinthető Instagram-történetében videót is tett közzé.


O Eletem Szerelme Shane Tusup Szabo Zsofiert Szakitott Korabbi Parjaval

öt hónappal az egymásra találásuk után decemberben álltak a nagy nyilvánosság elé majd a sztáredző 2022.

. Szabó Zsófi és Shane Tusup a Balaton Soundon buliztak. Akadnak azonban olyanok akik szerint nincs veszve minden. Shane Tusup és Szabó Zsófi szerelmi története már hónapok óta tartott.

Bár az érintettek nem beszélnek egyre több dolog derül ki Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának hátteréről. A gyönyörű műsorvezető egy barátnőjével bulizott volt vőlegénye pedig a barátaival látogatott Zamárdiba. A fesztiválról Szabó Zsófi és Shane Tusup is becsekkoltak igaz nem együtt.

Mindenkit megdöbbentett hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup három hónappal a romantikus eljegyzésük után bejelentették. 1 day agoSzabó Zsófi és Shane Tusup ugyanott bulizott Origo 20220703. Berki halála is szerepet játszott ebben.

Az okokról senki sem beszél a körülményeket egyelőre senki sem ismeri mindenki találgat mi vethetett véget az álompár kapcsolatának. 2021 december 1-jén jelentették be hogy együtt járnak Shane Tusup akkor élete szerelmeként aposztrofálta a műsorvezetőt. A BudaPestkörnyekehu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Zsófi végül kiadta az útját az állítólag agresszívan viselkedő Shane-nek ám itt még nem ért véget a történet. Shane Tusup 2013 augusztusában vette feleségül Hosszú Katinkát 2019 februárjában azonban az ő házasságuk is véget ért. Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme egy ideig mesébe illően alakult.

Szabó Zsófi és Shane Tusup alig két hete bontották fel az eljegyzésüket. Szabó Zsófi és Shane Tusup Fotó. Szabó Zsófi és Shane Tusup egy helyen szórakoztak noha nem együtt de mindketten a Balaton Soundról jelentkeztek be.

Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották jegyességüket mi történhetett. 1 day agoÚgy tűnik hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup agya ezúttal nagyon egy rugóra járt. Egy helyen bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup.

Wrote the ex-husband of Long Katinka at the time of the engagement. Kockahasát kerek idomait és formás alakját még a huszonévesek is megirigyelhetik ami nem is csoda hiszen rengeteget tett azért hogy ennyire. Szabó Zsófi a Blikknek nyilatkozott miután szakított Shane Tusuppal.

Mindketten a Balaton Soundról csekkoltak be. 11 hours agoA hétvégén Shane Tusup és Szabó Zsófi is gigantikusat bulizott méghozzá történetesen ugyanott. Alig három hónappal az eljegyzésük után jött a hír hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup véget vetnek a kapcsolatuknak.

11 hours agoSzabó Zsófi és Shane Tusup egy helyen mégis külön buliztak a hétvégén. Könnyen lehet hogy újra találkozott a Balaton Soundon Szabó Zsófi és Shane Tusup - szúrta ki a Blikk. Megszólalt Shane Tusup és Szabó Zsófi közeli ismerőse.

Shane Tusup és Szabó Zsófi szakításáról szinte az egész magyar sajtó beszámolt hiszen úgy tűnt minden rendben volt a jegyben járó szerelmeseknél. Noha eddig nem reagáltak a kapcsolatukat firtató hírekre a Blikk fotói most leleplezték a párost. 1 day agoPedig szakítottak.

1 day agoBevezető szöveg megjelenítése. 16 hours agoSzabó Zsófi és Shane Tusup is ott volt a Balaton Soundon 2022. A sztárpár azóta sem osztotta meg azt pontosan mi vezetett a szakításhoz azt viszont mindenki furcsállja hogy ilyen könnyedén mosolyogva túlléptek egymáson.

The love of my life said yes. 0704 Média Igaz nem együtt de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat. Szabó Zsófi még 2016 őszén házasodott össze Kis Zsolttal tavaly januárban viszont bejelentette hogy elválik a férfitől.

Február 22-én jegyezte el Szabó Zsófit Shane Tusup. Shanetusup Verified Balaton Sound Official View profile shanetusup Verified 1184 posts 611K followers View more on Instagram Comment Share Save 565 likes. As is well known Shane Tusup asked for the hand of Zsófi Szabó in Monaco this year and they hid for a long time but in the end they officially accepted their relationship.

A két híresség között látszólag semmilyen kapcsolat nincs szakításuk óta melynek okát hivatalosan mind a mai napig nem hozták nyilvánosságra. Szabó Zsófi jól láthatóan kirobbanó formában van amióta újra szingli lettAz egyedülálló édesanya a Shane Tusuppal való eljegyzés felbontása után ismét a kisfiára a sportolásra és a munkájára koncentrál elsősorban. Szabó Zsófi és Shane Tusup 2021 nyarán jöttek össze február óta jegyben jártak ám két héttel ezelőtt a közösségi oldalaikon jelentették be hogy szakítottak.

1 day agoA Blikk szemfülesen kiszúrta hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup a Balaton Soundról töltött fel sztorikat ami azt jelenti hogy a szakítás után kvázi egy helyen bulizott az úszóedző és a műsorvezető. A fesztiválról Szabó Zsófi és Shane Tusup is becsekkoltak igaz nem együtt. 1037 Ugyanazon a helyen de külön szórakozott Szabó Zsófi és Shane Tusup a friss Instagram-bejegyzéseik alapján ugyanis mindketten megfordultak a Balaton Soundon a hétvégén.

A hír miszerint külön folytatják sokakat megrázott Shane többször is megpróbálta magát visszakönyörögni Zsófihoz miután azonban folyamatosan sikertelenül járt másnál kereste a boldogságot. 02222022 at 1022 PM made him the luckiest man in the world. Szabó Zsófi és Shane Tusup egy helyen szórakoztak noha nem együtt de mindketten a Balaton Soundról jelentkeztek be.

Úgy tűnik azonban továbbra is egy rugóra jár. A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Budapest Este érkezett és csak másnap reggel távozott Shane Tusup fekete Mercedesével Szabó Zsófi otthonából.

Szabó Zsófi és Shane Tusup nem sokkal eljegyzésük után jelentették be szakításukat ami mindenkit meglepett hiszen semmi nem utalt arra hogy megromlott volna. Mint arról az Index is beszámolt korábban a lánykérés után nem sokkal szakított Shane Tusup és Szabó Zsófi akik Instagramon jelentették be hogy külön utakon folytatják az életüket aminek oka az amerikai edző viselkedése volt. Megosztás Facebookon Megosztás Twitteren Hírlevél - feliratkozom mert az jó nekem.

Közös bejegyzés nem született így nem tudni hogy találkoztak-e de. Kockahasát kerek idomait és formás alakját még a huszonévesek is megirigyelhetik ami nem is csoda hiszen rengeteget tett azért hogy ennyire. Kapcsolatukat csak két hónappal előtte tavaly decemberben vállalták fel a nyilvánosság előtt pedig szeptember óta már sejthető volt hogy ők.

Az együtt töltött éjszaka azt mutatja Hosszú Katinka volt férje már nem csak az interneten udvarol szép szavai végre célba értek. 86 nappal ezelőtt egy különleges napon 2022. A gyönyörű műsorvezető egy barátnőjével bulizott volt vőlegénye pedig a barátaival látogatott Zamárdiba.


Szabo Zsofi Torokbalinti Hazaban Kezdte Meg Kozos Eletet Az Rtl Klub Musorvezetoje Es Hosszu Katinka Volt Ferje Shane Tusu Pinterest Logo Company Logo Live Tv


Mar 59 Eves Es Igy Nez Ki Alain Delon Soha El Nem Ismert Fia Ezt Uzente 86 Eves Edesapjanak In 2022 Feltekenyseg Apak Fiuk


Eleg Egyertelmu Megszolalt Az Eskuvorol Shane Tusup In 2022 Movie Posters Movies Poster


Szabo Zsofi Shane Tusup Women Fashion Women S Top


Visszater A Szerencsekerek Cimu Legendas Musor Elkepeszto Hogy Ki Lesz A Musorvezetoje In 2021 Mens Tops Mens Tshirts Men


Megszolalt A Kapcsolatukrol Shane Tusup Zsofi Keresett Meg Engem Joga Kezdoknek Joga


Itt A Valasz Ezt Irta Vissza Szabo Zsofi Shane Tusup Romantikus Uzenetere


Lazban Eg Majka Majoros Hajnit Ugy Kaptak Lencsevegre Hogy Mindenkinek Kaprazik A Szeme

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel